Ursi de plus imensi de 3,5 metri la epufos.ro !

Iata ca a trecut Valentine’s Day, insa sa nu uitam ca imediat vom avea parte de Dragobete. Iar daca si acestea vor trece ca fulgerul pe langa noi, vom constata ca ajungem imediat in martie, moment la care iar trebuie sa incepem sa facem cadouri femeilor din viata noastra , indiferent ca discutam despre mame sau iubite.
In cazul in care nu aveti niciun cadou pregatit pentru sarbatoarile acestea ce urmeaza, va dam noi ideea perfecta! www.ePufos.ro comercializeaza cel mai mare urs de plus din istoria ursilor de plus din Romania! Dovedeste-i ca dragostea ta e direct proportionala cu darul pe care i-l faci. Cum poti sa faci asta? Cumpara-i un urs imens de la noi, de nici mai mult nici mai putin de 3,5 metri! Da, ai citit bine! Exista ursi chiar atat de mari, ursi pe care poti sa dormi, ursi mega uriasi care sa-ti dea impresia ca locuiesti in tara piticilor pentru ca totul, in comparatie cu ei (chiar si tu) pare minuscul, ca desprins dintr-o macheta.

Ursul mega urias de 3,5 metri, ca dar de Dragobete

Chiar daca orice ai face, se pare ca esti in criza de timp, iata ca noi te ajutam sa faci alegerea ideala pentru cel sau cea pe care o iubesti. Ursul mega urias de 3,5 metri e ce-ti trebuie pentru a o ajuta sa nu te uite niciodata! Sau dupa caz, a-l ajuta pe el, baiatul pe care-l iubesti, sa nu uite ca existi! Cum ar putea, saracul om, sa te uite cu un urs de plus de marimea propriului pat, pe care ar putea, literalmente sa doarma? Fa-te neuitat cu un asemenea cadou, daruit de Valentinul romanesc.
Un cadou potrivit si de ziua femeii
Sa spunem ca prin absurd ai ideea potrivita pentru Dragobete si te consideri acoperit. Cu toate astea, n-ai uitat ceva? Urmeaza imediat 8 martie, sarbatoare in care trebuie sa ii dovedesti la fel de mult ca o iubesti. Ce faci in acest caz? Ce-i cumperi? Un urs de plus de 3,5 metri, bineinteles! Nimic nu poate fi mai potrivit decat acest cadou!

Ursul mega urias de 3,5 metri, ideal pentru copii

Aceasta jucarie gigantica este cu atat mai potrivita cu cat vorbim despre copii. Ganditi-va cat de mult s-ar putea bucura cei mici sa aiba un asa pufos urias in camera lor. Cel mai probabil ca l-ar folosi pe post de pat, de canapea, de prieten imaginar, de obiect de confort atunci cand au nevoie de afectiune. Se spune ca ursii de plus sunt cele mai populare jucarii pentru cei mici, iar daca discutam despre statisticile in acest sens, lucrurile vor fi cu atat mai subliniate.
Astfel ca, indiferent in care dintre situatiile expuse mai sus va aflati, tot ce trebuie sa stiti este ca la noi, mai nou, gasiti cel mai mare urs de plus din Romania! Nicaieri nu veti gasi ceva mai pufos si mai potrivit pentru cei cei dragi. Aratati-le celor de langa voi ca-i iubiti, cumparandu-le un urs de plus de 3,5 metri!One Comment

  1. […] care dormea in fiecare seara? Ce ai zice daca ai primi sau ai avea optiunea sa alegi drept cadou un urs de plus 3,5 metri  ? Ganditi-va cat de mult s-ar putea bucura cei mici sa aiba un asa pufos urias in camera lor. Cel […]

Scrie-ti parerea