5 motive pentru care cei mici iubesc animalutele de plus

Animalutele de plus, fie ca este vorba despre ursuleti, catelusi sau maimutele, sunt o prezenta universala in orice dormitor de copil din aproape toata lumea. Acestea sunt prezente in toate formele si marimile si reusesc sa incante orice prichindel datorita modului in care sunt construite.

Care sunt motivele pentru care copiii iubesc animalele de plus?

Unul dintre principalele motive pentru care cei mici adora sa se joace cu jucariile umplute cu materiale moi este faptul ca alaturi de ele pot juca rolul adultului. Dupa ce intreaga zi sunt controlati de parinti, acestia pot sa controleze la randul lor placutele animale. Jucandu-se de-a mama si de-a tata cu niste animalute de plus, copilul va avea senzatia ca detine controlul.
Faptul ca zambesc mereu este un alt motiv pentru care copiii iubesc jucariile de plus. Indiferent de cate ori le scapi pe jos sau de cate ori le certi, acestea raman pufoase, zambarete si fericite, lucru care nu se intampla intotdeauna cu parintii sau cu cei din jur.
Nicio imbratisare nu este la fel de pufoasa si de calda ca imbratisarea unui ursulet de plus, acesta fiind un al 3-lea motiv pentru care aceste jucarii sunt prezente in fiecare casa in care exista si un copil. Un robot de jucarie sau o papusa Barbie ar putea sa nu raspunda cu aceeasi placere la imbratisari. Un ursulet insa, iti ofera o imbratisare calda care poate sa dureze minute intregi.
Un alt motiv pentru care aceste jucarioare sunt extrem de apreciate este faptul ca sunt foarte usor de curatat si sunt deosebit de rezistente. Acestea nu se rup usor, pot fi lovite, scapate si aruncate fara sa sufere nicio dauna si sunt usor de spalat, in asa fel incat, daca ajung sa faca o baie de noroi, spre exemplu, sunt cat se poate de fericite sa intre in masina de spalat si sa fie curatate binecu detergent si apa.
Poate cel mai important motiv pentru care copiii apreciaza animalele de plus este faptul ca sunt de incredere. Acestea pot sa fie adevarati prieteni pentru cei mici intreaga viata, fara sa fie nevoie de nicio imbunatatire in relatie.Scrie-ti parerea